Essence Human Resources AB

  • Org.nr: 559157-5187
  • Kontaktperson: Helena Bombas Holmström
  • E-post: helena@essence-hr.se
  • Telefonnummer: 0707950350
www.essence-hr.se

Företagsbeskrivning

Essence HR erbjuder chef- och specialistrekrytering, kompetensutveckling, coachning och flexibla konsultlösningar för företag som är i behov av HR-expertis och snabb förstärkning.

Vi erbjuder konsultstöd för företag som är i behov av HR-expertis, oavsett om behovet gäller en kortare punktinsats eller en interimslösning under en längre tid. Med skräddarsydda insatser och professionellt HR-stöd hjälper vi våra kunder att nå långsiktig framgång och tillväxt genom sin personal. Vårt konsultnätverk består av erfarna och kompetenta HR-konsulter som är vana vid konsultrollen. Därmed kan de snabbt sätta sig in i verksamheten och skapa värde för organisationen.

Vår vision är att vara en självklar partner inom strategiska och operativa HR-frågor. Vi strävar efter nära samarbeten där vi är väl förtrogna med våra kunders arbetssätt, värderingar och utmaningar. Som partner adderar vi vår långa erfarenhet och expertis, vågar utmana och skapar därmed tillsammans förutsättningar för organisationers tillväxt och individers utveckling. Vi tror på personligt bemötande, högt engagemang och hög integritet -allt genomsyrat av hög servicenivå och tillgänglighet. Det vill vi att du som kund, konsult eller kandidat ska märka.

Uppladdade bilder

Verksamhetsområden

Interim HR, Ledarskap & Coaching, Kompetensförsörjning & Talent Management, Rekrytering, Search & Urval, Organisationsutveckling & Förändringsledning, Jämställdhet, Mångfald & Likabehandling, Employer Branding, Testverktyg, Utbildning & certifiering testverktyg, HR digitalisering, Företagskultur & Värderingar, Arbetsmiljö & Hälsa, Lön & Förmåner, Arbetsrätt, Omställning, Facilitering & Teamutveckling

Tjänster att tillgå

  • Konsult

Erfarenhet

  • 5-10 år

Här finns mitt/vårt kontor

Stockholms län

Här kan jag/vi utföra uppdrag

Stockholms län, Uppsala län

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på dina enheter.

Acceptera cookies