Din Personalavdelning i Väst AB

  • Org.nr: 556980-7877
  • Kontaktperson: 556980-7877
  • E-post: johan@dinpersonalavdelning.se
  • Telefonnummer: 0722134161
www.dinpersonalavdelning.se

Företagsbeskrivning

Vi erbjuder Er en extern HR/Personalchef där vi kommer in som en partner och ger kvalificerat stöd i hur personalfrågor kan hanteras – på plats hos er eller på distans. Din Personalavdelning i Väst har stor vana av att stötta kunder som saknar egna HR resurser. Vi kan ta ansvar för hela eller delar av HR funktionen och driva den på hel eller deltid.

HR/Personalchef är ett supportavtal som innebär att vi blir din HR/Personalchef i den utsträckning Ni själv önskar. Entreprenadavtalet sluts med hänsyn till ditt företags storlek och dina önskemål.

Kundgaranti: När ditt företag anlitar en HR-konsult från Din Personalavdelning i Väst så får du en konsult som snabbt kommer sätta sig in i din verksamhet. HR-konsulten som kommer jobba hos ditt företag har hög kompetens och kan jobba både praktiskt och strategiskt med HR/personalfrågor.

Din HR-konsult får kontinuerlig utbildning inom HR och har i grunden en kandidatexamen i Human Resource Management. Våra konsulter har lång erfarenhet av att olika uppdrag inom HR och vet vilka krav som ställs på arbetsrollen.

Verksamhetsområden

Facilitering & Teamutveckling, Omställning, Arbetsrätt, Arbetsmiljö & Hälsa, Företagskultur & Värderingar, HR digitalisering, Employer Branding, Jämställdhet, Mångfald & Likabehandling, Organisationsutveckling & Förändringsledning, Rekrytering, Search & Urval, Kompetensförsörjning & Talent Management, Ledarskap & Coaching, Interim HR

Tjänster att tillgå

  • Konsult

Erfarenhet

  • >10 år

Här finns mitt/vårt kontor

Västra Götalands län

Här kan jag/vi utföra uppdrag

Västra Götalands län

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på dina enheter.

Acceptera cookies